LETStudio 1 konferenspresentationer

Nyhet: 2015-08-18

Under sommaren har medlemmar i LETStudio 1 presenterat på två internationella konferenser:

24-27 juni 2015, "Revisiting participation. Language and bodies in interaction", Basels universitet, Sweitz. Oskar Lindwall, Elin Johansson och Hans Rystedt deltog med ett paper: "Experiences, appearances, and professional conduct: The use of video for instruction and reflection in post-simulation debriefings". Presentationen gjordes av Oskar Lindwall.

4-7 augusit 2015, "IIEMCA International conference 2015. Living in the material world". Oskar Lindwall och Jonas Ivarsson deltog med en panel presentation: "The epistemics of epistemics".

AV:

Sidansvarig: Elin Johansson|Sidan uppdaterades: 2011-04-29